Friday, September 24, 2010

ILMU PELANGKAH...ANDA BERMINAT???

Assalamualaikum dan ucapan sejahtera kepada Nabi Muhammad S.A.W... Selawat dan salam ke atas Baginda...

Bagi post kali ini, saya ingin mengajak anda berbincang dan berkongsi mengenai ilmu pelangkah...Ilmu ini adalah sering kali digunakan oleh orang-orang terdahulu sebelum kita. Ilmu ini lebih kepada ilmu hisab...dalam kategori PETUA. Dan jangan kita memandang rendah kepada PETUA kerana PETUA dapat mengalahkan ILMU, kerana PETUA itu berlaku kerana SEMULAJADI.Pada post ini saya masih belum lagi menyatakan gambar rajah ringkas bagi kefahaman lanjut mengenai Ilmu Pelangkah ini. Walau bagaimanapun, saya akan memberikannya secara PERCUMA kepada sesiapa yang berminat. Anda hanya perlu SUBCRIBE kepada Feed saya di ruangan sebelah kanan laman blog ini.

Baiklah, mari kita sama-sama berkongsi mengenai kegunaan Ilmu Pelangkah ini. Faedah dan kegunaannya adalah:
1) Anda boleh menggunakan bagi menganggarkan kemenangan atau kekalahan yang anda akan lalui jika anda memilih waktu tertentu bagi meneruskan tujuan anda;
2) Anda dapat mengetahui masa yang sesuai bagi meneruskan sesuatu perjalanan SUPAYA TIDAK HAMPA;
3) Anda boleh menggunakan bagi menentukan masa yang sesuai bagi mengubat sesuatu PENYAKIT;
4) Anda dapat mengetahui sama ada niat dan tujuan anda akan tercapai atau tidak;
5) Dan banyak lagi FAEDAH-FAEDAH yang akan anda perolehi...

Jika berminat sila SUBSCRIBE ke dalam RSS FEED saya dan saya akan berikan anda Ilmu ini terus ke dalam Email anda. Jika ada sebarang pertanyaan boleh post di dalam Blog ini mengikut tajuk supaya semua pembaca boleh berkongsi sama apa yang kita masing-masing tahu dan sebagainya.

Labels